εστιατορια καλαματα- Messinian Icon Hotel

Γαστρονομία

Το εστιατόριο “Sobremesa”, σας περιμένει να γευτείτε τα επιλεγμένα μεσογειακά μας πιάτα.

Φρέσκες πρώτες ύλες συνδυασμένες με τη μαεστρία των σεφ του ξενοδοχείου, σας υπόσχονται αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες.

Ένας πλούσιος κατάλογος κρασιών αρωματίζει και απογειώνει τη γευστική σας εμπειρία.

Η θαλάσσια αύρα και ο έναστρος ουρανός θα σας χαρίσουν μαζί με την παρέα σας και τη γαστρονομία μας ένα αξέχαστο δείπνο με απαράμιλλη θέα στα νυκτερινά φώτα της πόλης.

Το “Sobremesa” δεν αποτελεί μόνο χώρο γεύσης.

Η ισπανική προέλευση της λέξης περικλείει τη φιλοσοφία της επικοινωνίας γύρω από το τραπέζι και το πάντρεμα των πολιτισμών.

Χαλαρή συζήτηση με συνοδεία καφέ ή λικέρ μετά την ολοκλήρωση του γεύματος επισφραγίζει ανεξίτηλα την γαστρονομική σας εμπειρία.

Αυτή είναι η φιλοσοφία του Sobremesa, του δικού σας εστιατορίου!

Ελληνικό πρωινό

Το “πρωινό”, σας καλεί να το ανακαλύψετε με μια ευρεία γκάμα γεύσεων με κρύες και ζεστές επιλογές εμπλουτισμένες με παραδοσιακά προϊόντα της μεσσηνιακής γης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εστιατόριο

Το εστιατόριο “Sobremesa”, σας περιμένει να γευτείτε τα επιλεγμένα μεσογειακά μας πιάτα. Φρέσκες πρώτες ύλες συνδυασμένες με τη μαεστρία των σεφ του ξενοδοχείου, σας υπόσχονται αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Cocktail lounge

Το ηλιόλουστο μεσημέρι, σας βρίσκει να χαλαρώνετε γύρω από την πισίνα του ξενοδοχείου με πλούσια δροσιστικά ροφήματα, φρούτα και γευστικά σνακ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θέλω να κάνω μια κράτηση
από έως για και